top of page
Search
  • Writer's pictureAngyalosy Zsuzsa

Márkafüggetlen autószerviz: bármilyen márka, segítünk!

Márkafüggetlen autószervizünk a már nem garanciális autók javítását kedvező áron, több évtizedes tapasztalattal, rövid határidővel végzi el!


A márkafüggetlen autószervizek feladata igen összetett, ugyanis nem csupán egy adott márka néhány, viszonylag korszerű típusának javítását kell elvégezniük, mint egy márkaszerviznek, hanem gyakorlatilag mindenhez értenie kell, méghozzá magas szinten.


Márkafüggetlen autószervizünk szakemberei akár a már nem garanciális, akár egy évtizede használt autók javítását is el tudják végezni, de a karbantartást is vállaljuk, azaz olajcserét, fékbetét- és gumicserét is vállalunk, illetve más feladatokat is nyugodtan ránk bízhat. Kiváló minőségű, utángyártott, vagy gyári alkatrészekkel dolgozunk, és ami a legfontosabb: lényegesen olcsóbban, és gyorsabban, mint a márkaszervizek legtöbbje.


Amennyiben olyan márkafüggetlen autószervizt keres, amelyben megbízhat, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és garantáltan nem fogja megbánni a döntését!


4 views0 comments
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.