top of page

Kijelölt vizsga állomás helyben!

vizsgasor.png

Kényelmes ügyfélvárónkban ezt is megvárhatja!

Lakossági ügyfeleknek 25% kedvezmény

       Motorikus hibák
       diagnosztikája

         - legknépszerűbb Bosch KTS olvasás

         - hibakód törlés

Diagnosztika árak: 6000 Ft-tól

          

      Futómű-, fékjavítás
      gumicsere
Gumicsere árak: 2500 Ft-tól
      Karosszéria javítás,
      fényezés, polírozás
 

        - gyári technológiával, gyári 

          minőségben fényezünk

Teljes polír ára: 40 000 Ft-tól

Elem fényezés: 35000 Ft-tól

       Olajcsere, szűrők         
       cseréje

         

          - Unix partnerként kedvező áron,

            minőségi utángyártott vagy gyári

            alkatrészeket építünk be, az Ön

            igényeire szabva

          - az időszakos szervizelést helyben

            megvárhatja, ügyfélvárónkból végig

            figyelemmel kísérheti

Olajcsere+szűrő árak: 25000 Ft-tól

       Klíma feltöltés, tisztítás

       

          - a klíma takarítást ózongenerátorral

            végezzük, az egyetlen hatékony és

            környezetbarát technológia, amely

            megsemmisíti a vírusokat, a

            baktériumokat, a gombákat és a

            kellemetlen szagokat okozó

            molekulákat is.

Ózongenerátoros tisztítás ára: 5000 Ft, szervíz mellé ajándék

       Csere autó

         

          - több napig tartó javításokhoz                      kérésére biztosítunk kategória

            azonos autót, kedvező feltételekkel

Csere autó árak:   Ford Focus 

6000 Ft/nap, nagyértékű javítás esetén akár ingyenes*

*részletekről tájékozódjon emailen v. telefonon

Karosszéria javítás, fényezés, polírozás egy helyen!

Karosszéria javítás, fényezés egy helyen, rövid határidővel. Gépjárművét professzionális környezetben, gyári minőségben varázsoljuk újjá!

Ha karosszéria javításra van szükség, sokak számára fontos, hogy emellett az adott helyen fényezést és polírozást is vállaljanak. Egy helyen jóval könnyebb és gyorsabb intézni a jármű hibáinak eltüntetését. Az embernek nem kell hosszú heteken át mellőznie a kocsiját, így számos kellemetlenséget, nehézséget elkerülhet a mindennapokban. Amennyiben Ön is szeretne mindent egy szervizen belül intézni, keressen bennünket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat!

Ügyfeleinknek a karosszéria javítást, fényezést és polírozást is biztosítjuk, így rengeteg autótulajdonosnak könnyítjük meg a helyzetét. Nálunk teljeskörűen varázsolhatja újjá a járművét, garantáljuk, hogy elégedett lesz a szolgáltatásainkkal. A karosszéria javítást, fényezést a

 

legmagasabb szakmai követelmények szerint végezzük. Kizárólag gyári minőségben dolgozunk, a végeredmény így egy kifogástalan, hibátlan jármű, amiről senki sem feltételezné, hogy korábban sérülései voltak. Műhelyünk modern, felszerelt, ahol professzionális berendezések állnak rendelkezésünkre a helyreállításhoz. A megfelelő körülmények szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy a bennünket felkereső autósok számára a maximumot nyújtsuk. A professzionális szerviz nem csupán a gyári minőséget teszi lehetővé, hanem azt is, hogy könnyedén alkalmazkodjunk a rövid határidőkhöz. Ügyfeleinknek hamar tudunk időpontot adni, akiknek nem kell hosszú heteken át várniuk a munkálatok befejezésére.

Élen járunk a karosszéria javításban, fényezésben, polírozásban, spóroljon időt, energiát, és bízza ránk az autó teljeskörű rendbetételét! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a szakszerű, színvonalas munkáért. Ha kérdései lennének, vagy időpontot kérne, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

karosszeria-javitas-21okt.jpg

Klíma tisztítás, feltöltés, hatékony, professzionális módszerrel! 

Autóklíma feltöltését, tisztítását, professzionális környezetben, modern technológiával végezzük. Teremtsen kellemes környezetet a vezetéshez!

Ha autóklíma feltöltésről, tisztításról van szó, egyesek úgy gondolják, hogy a legjobb és legköltséghatékonyabb egyedül, otthon belevágni a feladatokba. Ez több szempontból is igencsak kockázatos. Egyrészt egy tapasztalatlan kéz sokkal könnyebben ejthet olyan hibákat a munkálatok során, amik helyreállításáért jóval többet kell fizetni. Másrészt a nem megfelelően kitisztított berendezés legalább ugyanolyan egészségügyi kockázatokat rejt magában, mint egy elhanyagolt klíma. Amennyiben Önnek is aktuális a klíma tisztítása, feltöltése, és szeretne kellemes, biztonságos körülmények között utazni, bízza inkább ránk a feladatot!

Az autóklíma feltöltéshez, tisztításhoz nálunk minden eszköz rendelkezésünkre áll az eredményes munkához. Műhelyünk felszerelt, modern, ahol professzionális technikák alkalmazásával tesszük rendbe a járművek klímarendszerét. A tisztításhoz ózongenerátort használunk, amellyel nem csupán a szennyeződésektől tudjuk megszabadítani a készülékeket, hanem az egészségkárosító vírusoktól, baktériumoktól is. Munkánknak köszönhetően autójában makulátlan tisztaság várhatja. Nem kell tartani az egészségügyi kockázatoktól, Ön és utasai maximális biztonságban tudhatják magukat. Garantáljuk, hogy elégedett lesz a munkánkkal. Rengeteg időt, energiát spórolunk meg ügyfeleinknek, hiszen nem nekik kell foglalkozniuk a klíma tisztítással, feltöltéssel, ráadásul még meghibásodásoktól sem kell tartani ez esetben.

Az autóklíma feltöltést, tisztítás rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás keretein belül biztosítjuk. Tapasztalja meg Ön is a professzionális munka előnyeit, és keressen bennünket a berendezés rendbetételéhez! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Futómű cseréért, karosszéria javításért is fordulhat hozzánk bizalommal. Ha kérdései lennének, lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!

autoklima-feltoltes.jpg

Miért érdemes márkafüggetlen autószervizünkhöz fordulni?

Az új autótulajdonosok körében szinte örök kérdés, hogy hova vigyék javíttatni a járművet. Erre számtalan lehetőség van.  A legkevésbé ajánlott az a magát hozzáértőnek mondó ismerős, aki vállalja az otthoni javítást. Ez több szempontból sem szerencsés, hiszen egy rossz javítás vagy alkatrész miatt akár balesetveszélyessé is válhat a közlekedés. Kézenfekvő megoldás a márkaszerviz, azonban ennek is megvannak a maga hátrányai. A harmadik lehetőség a márkafüggetlen autószerviz, aminek sok előnye van. Nézzük, mik ezek, vagyis miért érdemes hozzánk fordulnia Önnek is!

Márkafüggetlen autószervizünk tapasztalt, profi munkatársakkal dolgozik együtt, akik minden hibát felderítenek és kijavítanak. A népszerű Delphi diagnosztikával dolgozunk, ami megbízhatóan és gyorsan működik. Minden esetben igyekszünk rövid határidő alatt orvosolni a problémákat, azonban, ha a szervizelés több napot vesz igénybe, szükség esetén csereautót is biztosítunk ügyfeleinknek. Márkafüggetlen autószervizünk nagy előnye, hogy nem csak gyári, hanem minőségi utángyártott alkatrészekkel is az autótulajdonosok rendelkezésére állunk, így mindenki a neki legszimpatikusabb megoldást választhatja. A márkaszervizek csak gyári alkatrészeket építhetnek be, amiknek azonban sokkal magasabb az ára, így, ha minket választ, sokat spórolhat!

Márkafüggetlen autószervizünkben ezen felül lehetőség van megvárni az időszakos szervizelést, amit az autótulajdonos figyelemmel is kísérhet. Sajnos sok műhelyben előfordul, hogy kevesebb javítást végeznek a kiszámlázottaknál, azonban ez nálunk ellenőrizhető. Márkafüggetlen autószervizünk számára elsődleges az ügyfeleink elégedettsége, hiszen tudjuk, hogy csak így fognak máskor is hozzánk fordulni hiba esetén.

Amennyiben szeretné kiélvezni ezeket az előnyöket és megbízható, márkafüggetlen autószervizt keres, a legjobb helyen jár! Szakértő, tapasztalt csapatunk készséggel áll rendelkezésére. A részletekről érdeklődjön megadott elérhetőségeink bármelyikén!

autoszervizharmati.hu_1-2.20200109.jpg
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.