top of page

Gyors, megbízható fényező műhely, biztosítós ügyintézéssel! Akár önerő nélkül!

fiat-min1.jpg

Minőségi anyagokkal, gyári technológiával fényezünk

Autófényezés 35 000 Ft-tól*

       Motorikus hibák

       diagnosztikája

       Olajcsere, szűrők         

       cseréje

      Futómű-, fékjavítás

 

       Klíma feltöltés, tisztítás

      Karosszéria javítás,

      fényezés, polírozás

 

        - gyári technológiával, gyári 

          minőségben fényezünk

Autófényező műhely Budakeszin: precíz munka, rövid határidővel! 

Autófényező műhely Budakeszin, minőségi szolgáltatások, professzionális körülmények, rövid határidő, válasszon bennünket, és nem csalódhat!

Ha autófényezésről van szó, az emberek közül sokan mindenképp a legjobb szolgáltatást szeretnénk igénybe venni ezzel kapcsolatban. A fényezés igencsak kényes terület, amihez elengedhetetlenek a felkészült, hozzáértő szakemberek és a professzionális technikai háttér. Enélkül képtelenség minőségi munkát végezni, és nincs is annál kellemetlenebb, ha az autótulajdonosoknak rövid időn belül újból meg kell ismételniük a jármű fényezését. Amennyiben Ön elkerülné ezt, és profi szakemberekre bízná a feladatot, válassza autófényező műhelyünket Budakeszin!

Budakeszin autófényező műhelyünkben minden feltétel adott ahhoz, hogy ügyfeleinknek a maximumot nyújtsuk, garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz a munkánkkal és a végeredménnyel egyaránt. Budakeszin autófényező műhelyünkben modern eszközök, technológiák állnak

szakembereink rendelkezésére a munkavégzéshez. Ezekkel a berendezésekkel precízen, pontosan tudnak dolgozni. Bármilyen problémával megküzdenek, számukra semmi sem jelenthet kihívást. Budakeszin autófényező műhelyünkben teljesen eltűnnek a felületi hibák, sérülések a járművekről. A tulajdonosaik szinte rá sem fognak ismerni a kocsijukra. Olyanok lesznek, mintha nemrég gördültek volna le a gyártói szalagról. A megfelelő technikai háttérnek és a profi szakembereknek köszönhetően az autófényezést rövid határidővel tudjuk vállalni műhelyünkben.

Tapasztalja meg szolgáltatásunk előnyeit, válassza bátran autófényező műhelyünket Budakeszin! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Karbantartásért, javításért is kereshet bennünket, gondoskodunk többek között a futómű vagy fék javításáról, olajcseréről, klíma feltöltésről. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a profi munkáért. Ha kérdései lennének, vagy, vagy igénybe venné a szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

autofenyezo-muhely-budaorson.jpg

Autófényezés árak:

A fényezés idővel mattul, kopik, karcolódik, de lényegesen többször fordul elő az, hogy egy baleset miatt van szükség az újrafényezésre. Az autófényezés áraktól sokan tartanak, és persze jogosan, ha az autó minden elemét kell újrafesteni, ám egyrészt a sérülések többnyire csak néhány karosszériaelemet érintenek, másrészt a kiváló minőséghez nem feltétlenül tartozik megfizethetetlenül magas ár.

Az autófényezés ára számos tényezőtől függ. Egyrészt persze a festendő felület nagysága határozza meg, de a felhasznált anyagok mennyisége, a szükséges munka, vagyis az előkészítés és maga a festés, illetve az esetleges egyéb feladatok is befolyásolják. Fontos, hogy ne a legolcsóbbat válasszuk, hanem azt, amelyikről biztosan tudjuk, hogy a végeredménye tökéletes lesz, vagyis a legjobb az ár-érték aránya.

Amennyiben kérdése lenne az autófényezés árakról, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

*az árak nem minősülnek ajánlattételnek, de tájékoztatásul szolgálnak az alapeseteket illetően. Áraink nettóban lettek feltűntetve.

bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.