Gyors, megbízható fényező műhely, biztosítós ügyintézéssel! Akár önerő nélkül!

fiat-min1.jpg

Minőségi anyagokkal, gyári technológiával fényezünk

Autófényezés áraink:

kis elem 35 000 Ft, középméret 45 000 Ft, nagy elem 50 000 Ft*

       Motorikus hibák

       diagnosztikája

       Olajcsere, szűrők         

       cseréje

      Futómű-, fékjavítás

 

       Klíma feltöltés, tisztítás

      Karosszéria javítás,

      fényezés, polírozás

 

        - gyári technológiával, gyári 

          minőségben fényezünk

Autófényezés árak:

A fényezés idővel mattul, kopik, karcolódik, de lényegesen többször fordul elő az, hogy egy baleset miatt van szükség az újrafényezésre. Az autófényezés áraktól sokan tartanak, és persze jogosan, ha az autó minden elemét kell újrafesteni, ám egyrészt a sérülések többnyire csak néhány karosszériaelemet érintenek, másrészt a kiváló minőséghez nem feltétlenül tartozik megfizethetetlenül magas ár.

Az autófényezés ára számos tényezőtől függ. Egyrészt persze a festendő felület nagysága határozza meg, de a felhasznált anyagok mennyisége, a szükséges munka, vagyis az előkészítés és maga a festés, illetve az esetleges egyéb feladatok is befolyásolják. Fontos, hogy ne a legolcsóbbat válasszuk, hanem azt, amelyikről biztosan tudjuk, hogy a végeredménye tökéletes lesz, vagyis a legjobb az ár-érték aránya.

Amennyiben kérdése lenne az autófényezés árakról, vagy szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

*az árak nem minősülnek ajánlattételnek, de tájékoztatásul szolgálnak az alapeseteket illetően. Áraink nettóban lettek feltűntetve.

 
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.