top of page
Search
Writer's pictureAngyalosy Zsuzsa

Autójavító: gyors, pontos munka!

Autójavító profi, gyakorlott szakemberek, kedvező feltételek, rugalmas, ügyfélközpontú szolgáltatás, keressen bennünket bizalommal!


Ha autó javításra van szükség, sokaknak nem csupán az a fontos, hogy a szakemberek minőségi munkát végezzenek, hanem az is, hogy minél rövidebb időn belül megtörténjen a helyreállítás. A gépjárművek sokak számára könnyítik meg a mindennapokban a közlekedést, bevásárlást, emiatt nem mindenki tudja hosszabb ideig mellőzni az autóját. Amennyiben Ön is rendellenességet tapasztal, forduljon bizalommal autójavítónkhoz, ahol a minőségi javítás rövid határidővel elérhető!



Mivel tisztában vagyunk azzal, hogy az autótulajdonosok jelentős részének kulcsfontosságú eszközök a gépjárművük, mindent megteszünk azért, hogy a javítással rövid időn belül végezzünk. Ehhez rendelkezésünkre áll a felszerelt műhelyünk, ezen kívül pedig a tapasztalat, gyakorlat is segítik a gyors munkavégzést. Autójavítónk legfőbb célja, hogy az ügyfelek minél hamarabb gondtalanul folytathassák a mindennapjaikat a gépjárművükkel.

Ha alkatrész cserére van szükség, autójavítónk kizárólag a legkifogástalanabb minőségű elemeket használja fel a munkálatokhoz. Az új alkatrészek megbízhatók, megfelelnek a kor követelményeinek, nem okozhatnak idő előtt meglepetést. Munkánk eredményét hosszú távon élvezheti az utazásai során. Foglalkozunk többek között a motorikus hibák diagnosztikájával, fékjavítással, olajcserével és futómű helyreállítással is. Számunkra semmilyen hibajelenség nem okozhat kihívást, minden problémát megoldunk.




Autójavítónkban minden az ügyfelekről szól, bízza profikra a javítást, és hamar visszakaphatja gépjárművét! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Autójavítónk a kedvező árakról sem feledkezik meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia a minőségi javításért. Ha kérdései lennének, vagy szeretne időpontot kérni, keressen bennünket bátran a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

10 views0 comments

Comments


bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.