top of page
Search
  • Writer's pictureAngyalosy Zsuzsa

Autófényezés árak megfizethető szinten!

Az autófényezés árak mindig sarkalatos kérdést jelentenek minden autótulajdonos számára. Az autó fényezése könnyen meg tud sérülni. Mindenki ismeri azt a zsigeri pánikot, ami egy rossz manőver, egy veszélyesen közel kerülő jármű, járdaszegély vagy fal hatására támad fel benne. A karosszérián nagyon könnyen keletkezhet sérülés, ami kisebb nagyobb karcolásban ölt formát. Egy apróbb karcolásnak is megvan az ára. Az autófényezés ára hírhedten magas, aminek köszönhetően kétféle autótulajdonos van: aki mániákusan óvja járművét és olyan is van, aki a végsőkig halogatja a fényezés megrendelését.

Autófényezés

Az autófényezés ára tehát nem lehet alacsony, mert kimagasló szakmai tudást éppen úgy megkövetel a szolgáltatás, mint a szükséges, minőségi alapanyagot és annak profi felhasználását.


Az autófényezés áraknak nem kell lehetetlenül magasnak lenniük, ami akkor történik, ha túlárazott szolgáltatást vesz igénybe egy jármű tulajdonos vagy pedig egy elrontott fényezés helyrehozásáért fizet újabb összegeket.


Az autófényezés ára természetesen nem olyasmi, amivel kapcsolatban egységes díjszabást lehet elvárni. A fényezés kiterjedhet egy vagy több területre a karosszérián vagy lehet átfogó, akár olyan megrendelés is, ami az autó színének megváltoztatásával jár.

Az autófényezés árak akkor lehetnek túl alacsonyak, ha nem elég jó alapanyagot használnak, nem viszik fel elég rétegben a karosszéria felületére és a silány kivitelezés következtében még a kész munka is buborékos, elfolyt, egyenetlen lesz. Mi, a műhelyben kizárólag gyári technológiát használunk, bevált alapanyagokkal dolgozunk és precízen készítjük a megrendeléseinket.


Ha szeretné elkerülni, hogy szembesülnie kelljen a fényezés hibáival és nem szeretne magas árat fizetni a kontár munkáért, forduljon hozzánk bizalommal! Az autófényezés árak nálunk a szolgáltatás színvonalához igazodnak, a díjszabás versenyképes és korrekt egyszerre. Érdeklődjön a műhelyünkben szabad időpontokról vagy vegye fel velünk a kapcsolatot az egyik, megadott elérhetőségünkön!


376 views0 comments

Comments


bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.