top of page
Search
  • Writer's pictureAngyalosy Zsuzsa

Autószerviz Budakeszin az Ön szolgálatában!

Updated: Jan 20, 2021


Autószerviz Budakeszin

Autószerviz Budakeszin - ha minőségi szolgáltatást keres kedvező áron!


Egy autószerviz Budakeszin, ahol a rutinos autószerelők minden típust márkafüggetlenül képesek megjavítani, tudnak segíteni a műszaki vizsgára való felkészítésben, emellett számos szolgáltatással várják az ügyfeleket, és még az árak tekintetében is figyelemreméltóak? Igen, létezik ilyen!


Autószervizünk Budakeszin, Budapest közvetlen szomszédságában található, így könnyen megközelíthető. Szolgáltatásaink sokrétűek, munkánkra pedig kiemelt figyelmet fordítunk, áraink viszont kifejezetten kedvezőek, így mindenképp megéri bennünket választani, ha meghibásodás lép fel, de a rutin átvizsgálást és az időszakos szervizeket is érdemes autószerelőinkre bízni. Akár javításról, vagy karbantartásról van szó, akár a fényezést kell javítani, vagy esetleg a teljes autót újrafényezni, budakeszi autószervizünkre számíthat, sőt, autómentést is vállalunk, amennyiben szükség van rá!


Ha felkeltettük az érdeklődését, válassza Ön is autószervizünket Budakeszin! Kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

13 views0 comments
bottom of page
Harmati Motor kft. | +36 70/308-7777 | szerviz@harmati.hu | 2092 Budakeszi, Budaörsi út 15.